Cursos de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística

19/04/2022

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament. També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent. Per complementar […]

Vocabulari en anglès i francès per a l’atenció al client

16/03/2022

Les formacions en idiomes són per adquirir competències transversals de vocabulari bàsic en ambdues llengües. Durant les sessions es contemplaran les expressions més comunes en atenció a clients en el sector del comerç, hostaleria i restauració.

Curs de comptabilitat bàsica

16/03/2022

El curs de comptabilitat bàsica és una formació per adquirir competències tècniques adreçat a persones amb coneixements administratius bàsics que tenen la motivació per iniciar-se en aquest àmbit. Durant el curs sorgiran conceptes com: balanços, obertures i tancaments, vendes, ingressos, despeses, devolucions, ràpels, IVA, deutes i crèdits.

Gestions bàsiques amb el SOC i el SEPE

16/03/2022

Recentment les gestions amb les administracions públiques s’han tornat menys presencials i la gestió telemàtica és una realitat. Aquesta és una formació per adquirir competències transversals i digitals. Aprendrem a fer els tràmits i consultes més comuns amb les dues administracions.

Com gestionar el teu temps

16/03/2022

El curs de gestió del temps és una formació per adquirir competències transversals i descobrir els avantatges de gestionar eficientment el teu temps. Es proporcionaran 10 idees de gestió del temps que podem aplicar en el transcurs del dia.

Curs de monitor de menjador i manipulador d’aliments

16/03/2022

Curs per adquirir competències tècniques per treballar com educador/es en un menjador escolar. Es treballarà l’educació emocional, la psicologia positiva i les activitats de reflexió. Es proporcionarà una sessió sobre l’alimentació, les al·lèrgies, intoleràncies alimentaries i s’obtindrà el carnet de manipulador d’aliments.

Activa’t

16/03/2022

Curs per adquirir competències d’accés a l’ocupació amb l’objectiu que els participants s’informin dels aspectes bàsics i essencials del mercat de treball actual: Eines i canals de recerca de feina, processos de selecció de les empreses, drets i deures dels treballadors, com organitzar-se, etc.