Empreses

Oferim suport a les empreses, basat en assessorament, publicació d’ofertes de feina, suport en processos de selecció i selecció de personal. A més, les persones emprenedores poden obtenir assessorament per a l’inici del seu negoci.

Gestió d’ofertes

Si necessites contractar personal, t’oferim suport en el procés de selecció i posem a la teva disposició la difusió de les teves ofertes de feina en aquest web, mitjançant l’espai ofertes de feina, en constant actualització.

Selecció de personal

La nostra borsa de treball, que gestiona ofertes del municipi i rodalia, ofereix a les empreses suport en la definició dels perfils laborals, el reclutament laboral i la preselecció de candidatures que s’ajustin al perfil cercat.

Suport en el procés

Fem intermediació amb els perfils que rebem, per avançar a l’etapa d’entrevista, de forma totalment confidencial. A més, oferim els nostres espais per a la realització d’entrevistes, completament equipats.

Assessorament empresarial

Acompanyem en la consolidació i el creixement de petites empreses, persones treballadores autònomes i comerços i organitzacions, considerant les seves necessitats específiques. Oferim assessorament expert, personalitzat i integral per enfortir la vostre empresa o entitat.

Notícies i recursos sobre Empresa

Consulta les notícies i recursos més recents d’aquest apartat, a continuació.