Cada 12 d’octubre es celebra l’edició anual de la Fira del Bolet. Actualment, estem preparant el vintè aniversari de l’esdeveniment. Durant tot el dia el nucli antic de Llagostera es converteix en un mercat ambientat a principis del segle passat amb parades, activitats, demostracions d’oficis, tallers, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet.


A banda de la Fira en si, comptem amb altres grans esdeveniments que cauen en dates anteriors al 12: El Showcooking al Casino, el ja veterà concurs de buscar bolets i la novetat del darrer any, bolets en família… activitat per a tots els membres de la casa consistent en una excursió fins a Can Crispins, lloc al qual es dona el tret de sortida per a buscar bolets amb el suport i assessorament d’una associació micològica (i amenitzat amb un esmorzar popular!)

Cal mencionar també, els premis que s’atorguen el dia del Showcooking, que són:

  • Trofeu Ou de Reig, destinat a aquella persona o entitat de Llagostera que més hagi aportat al municipi. Votat per tots els llagosterenc a través de la Plataforma Decidim.
  • Guanyador del Concurs d’Aparadors del Bolet, destinat a aquell comerç que hagi decorat el seu aparador amb la millor temàtica boletaire i de tardor. Votat també, per tots els llagosterencs a través de la Plataforma Decidim.
  • Cistell de Plata de la Unió de Botiguers, atorgat per la mateixa entitat als comerços més antics de Llagostera.
  • Si vols participar a la Fira del Bolet, emplena aquesta sol·licitud i segueix les instruccions. (Enviar la instància específica juntament amb tota la documentació via instància genèrica de l’Ajuntament de Llagostera)