Visitem formatgeria del Mas Borni, granja de vaques que ha passat de generació en generació.

A la granja hi ha actualment 100 vaques que abasteixen 2.300 L de llet diaris.

L’Isabel i en Joan ens ensenyen el ramat i les instal·lacions, mentre ens expliquen que és una granja sostenible, el 40% de la seva energia prové del sol. Tenen 10 hectàrees ecològiques i la intenció és anar ampliant aquest tipus d’estil.

A més a més, l’Anna ens mostra l’altra línia de negoci, la formatgeria, on elaboren de manera artesanal formatges d’estil francès i d’alta qualitat, utilitzant llet crua de la mateixa granja i realitzant ells mateixos tot el procés d’elaboració.

Ofereixen varietat d’estils segons la maduració i els condiments de la superfície, que sempre son productes naturals i de proximitat.

La seva orientació al detall, la cura i l’amor per la seva feina es tradueixen en vaques contentes i formatges boníssims!

Per a més informació, podeu consultar:
https://www.masborni.cat/