Què és Llagostera Activa?

Llagostera Activa és un servei de promoció de l’activitat econòmica del territori; gira al voltant de temàtiques complementàries com ara l’ocupació, la intermediació laboral, la formació per al treball, la creació i dinamització d’empreses, les fires i mercats, el turisme, el comerç i les activitats econòmiques en general. Els orígens d’aquest servei es remunten al projecte de Transformació Integral de Pla de Barris que es va executar entre els anys 2009 i 2019. Pots llegir més sobre Llagostera Activa a la Carta del Regidor.

Els orígens d’aquest servei es remunten al projecte de Transformació Integral de Pla de Barris que es va executar entre els anys 2009 i 2019. Pots llegir més sobre Llagostera Activa a la Carta del Regidor.

On som?

Llagostera Activa s’ubica a l’edifici de l’antiga estació de tren de la vila, el Carrilet, conegut com “Edifici L’Estació“, al número 4 del Passeig Romeu del nostre municipi i us hi atendrem de dilluns a divendres en horari de matins (9 a 14h). Podeu:

Trucar al 972 832 322 o bé escriure a promocio@llagostera.cat.

Qui som?

L’equip humà de Llagostera Activa està composat per tècnics especialistes qualificats i amb experiència provada en els seus camps d’acció professional, treballant coordinats per a la gestió de totes les iniciatives en les que l’àrea participa.

Carolina Carranza

Tècnica de Promoció Econòmica i Coordinadora

Alison Gonzales

Tècnica d’Empreses i Mercats

Roger Sala

Tècnic d’Ocupació i Formació per al Treball

Estadístiques, estudis i projectes publicats

Consulta les estadístiques, estudis i projectes de Llagostera Activa.

Segueix-nos!

Recorda que pots seguir Llagostera Activa a les principals Xarxes Socials per assabentar-te de les notícies més recents, sessions, formacions i estar al cas de tota la nostra activitat.

Consell de Promoció Econòmica

Els Consells de Participació Ciutadana són espais de trobada entre l’Ajuntament i la ciutadania de sectors o temàtiques determinades, en aquest cas, de promoció econòmica. Aquests Consells pretenen ser el marc adient per a proposar solucions a problemes i presentar iniciatives, suggeriments i propostes de debat amb la corresponent àrea municipal.

Des de l’Ajuntament de Llagostera es vol impulsar la creació d’un Consell de participació ciutadana de Promoció Econòmica, el qual integrara diferents sectors econòmics del municipi.

L’objectiu de la creació d’aquests Consells respon a la voluntat de fer més participativa la vida pública a Llagostera, en aquest sentit, un dels principals propòsits és executar el pressupost de Llagostera Activa de la forma més participativa possible.

Si tens un interès en el tema, és a dir, estàs vinculat a algun dels sectors/entitats integrants del Consell de Promoció Econòmica (comerç, restauració, indústria, turisme o autònoms), pots contactar amb nosaltres per a afegir-te al Consell.