Notícies i recursos

Consulta les notícies i recursos de les diferents àrees d’acció de Llagostera Activa.

  • Tot
  • Empreses
  • Formació
  • Ocupació
  • Promoció

Carta del Regidor: presentem Llagostera Activa

El verb activar ens permet pensar en ciutadans preparats per al món laboral, en emprenedors que obren els seus negocis, en un comerç viu i atractiu, en una agricultura sostenible, i en definitiva en un poble modern preparat per al futur.

Cursos de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament.

Servei de Català del Gironès

El Servei de Català del Gironès, ajuda a les empreses a revisar el català als rètols, els fullets de publicitat i tota la documentació a disposició de la clientela.

Can Serrà 1786, productes ecològics de proximitat i agroturisme

Producció i venta de productes locals ecològics i agroturisme de proximitat, a una masia totalment reformada a Llagostera.

Furgomuebles, mobles de qualitat i disseny per camperitzar furgonetes

Furgomuebles, una empresa que es dedica a dissenyar i comercialitzar mobles de qualitat i disseny per a camperitzar furgonetes.

La Vegavana, un nou restaurant vegà al centre de Llagostera

Un lloc on tothom hi pot menjar, des de persones amb intoleràncies i al·lèrgies, fins a persones que simplement volen provar un altre estil.

Natuspai, productes naturals, vegans i orgànics de cosmètica i higiene personal

L’energia, tracte personalitzat, l’atenció al detall i l’amor de la Mª Àngels, son alguns dels motius pels quals només entrar a la botiga s’experimenta una sensació de benestar.

Visitem la Floristeria Cal-Ri, un comerç amb història i tradició

Comerç amb història i tradició, la Roser gaudeix del procés de preparar els rams i decoracions florals, detalls per regalar i guarnint els esdeveniments.

Can Llentia, cafeteria i botiga especialitzada en productes vegans

Cafeteria vegana amb secció de botiga de productes vegans, que va obrir el passat mes de Febrer de 2020 a Llagostera.

Enllaços d’interès per millorar el teu perfil professional

En aquest apartat podràs trobar recursos formatius d’altres entitats i organitzacions per a millorar el teu perfil professional.

Serirodenas, serigrafia, retolació, estampat i personalització d’objectes

Treballen l’estampació de roba laboral, objectes de regal i publicitat, retolació de vidres i vehicles, entre d’altres.

J&V Miquel, carnisseria i xarcuteria familiar al centre de Llagostera

Alguns dels seus productes estrelles son els miquelets o la botifarra pinyonera. També venen productes precuinats i envasats, fets a casa.

Mas Borni, una formatgeria de proximitat “Km.0” a Llagostera

Ofereixen varietat d’estils segons la maduració i els condiments de la superfície, que sempre son productes naturals i de proximitat.

Enllaços per ajudar-te en la teva recerca de feina

En aquest apartat podràs trobar enllaços útils que hem recopil.lat per ajudar-te a millorar en la teva recerca de feina.

Can Planet, la residència canina i felina a Llagostera

Hem visitat Can Planet, empresa familiar amb més de 32 anys oferint els seus serveis de residència canina i felina entre d’altres serveis animals.

Can Gascons, turisme rural en un entorn privilegiat

Can Gascons és una masia edificada pels volts del 1500, reformada i equipada per a oferir un espai de turisme rural en un entorn privilegiat.

Vols ajuda per a preparar una entrevista de feina?

Valorarem amb tu l’oferta de treball, el tipus d’empresa i lloc al que optes, el tipus de procés i les preguntes que poden sorgir durant l’entrevista.