Ocupació

Donem suport a les persones aturades del municipi i a persones que volen una millora de les seves competències d’accés a l’ocupació, o bé canviar de feina. Aquest suport el desenvolupem a través de diferents tipus d’accions i serveis com la intermediació entre oferta i demanda de treball, la millora de les competències professionals, l’assessorament per millorar les eines per a la recerca de feina, la preparació de plans de recerca individual i la formació d’accés a l’ocupació.

Aquest suport el desenvolupem a través de diferents tipus d’accions i serveis com la intermediació entre oferta i demanda de treball, la millora de les competències professionals, l’assessorament per millorar les eines per a la recerca de feina, la preparació de plans de recerca individual i la formació d’accés a l’ocupació.

Servei d’Orientació Professional

El Servei d’Orientació Professional està dirigit a persones en situació d’atur que cerquen feina o a aquelles que en tenen, però volen millorar-la i que estan inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Des d’aquest servei, proporcionem un assessorament personalitzat i ajustat a les necessitats i motivacions de cada persona per impulsar el seu futur laboral.

Borsa de treball Llagostera Activa

Inscriu-te a la Borsa de treball i podràs utilitzar els nostres serveis d’orientació professional, preparació d’entrevistes de feina, informació directa sobre ofertes de feina, a més de poder participar activament a les sessions i formacions organitzades per Llagostera Activa.