Promoció

Treballem per promoure les activitats econòmiques del municipi i donar-hi suport, volem que els veïns i veïnes del poble tinguin millor qualitat de vida i més oportunitats per generar dinamisme econòmic. A continuació podràs consultar les nostres campanyes promocionals i comercials, fires, mercats i informació sobre les entitats que conformen el teixit econòmic de Llagostera.

A continuació podràs consultar les nostres campanyes promocionals i comercials, fires i mercats i informació sobre les entitats que componen el teixit econòmic de Llagostera.

Campanyes promocionals i comercials

Les actuacions de promoció econòmica tenen vocació transversal i intenten incidir en diferents aspectes com ara el mercat de treball, la consolidació de les nostres empreses i comerços o l’atracció de persones que consumeixen al poble i de turistes que descobreixin la nostra oferta gastronòmica, paisatgística i de lleure.

Fires i mercats

Part de la promoció del nostre municipi són les fires i el mercat setmanal del dijous. Cada 12 d’octubre es fa la Fira del Bolet , creada des de l’any 2002 i que ha esdevingut un referent comarcal i provincial. Així mateix, cada tercer dissabte de desembre, es fa a Llagostera la Fira de Nadal, amb el tió i l’encesa de l’arbre.